BUNA, EU SUNT

Alina

Sunt fotograf de eveniment si de familie. Mi-ar placea sa stii despre mine ca am cautat mereu frumosul in tot ce ma inconjoara, mai ales in oameni. Mi-am dorit sa pot pastra amintirea momentelor si oamenilor faini pe care ii cunosc, astfel ca am ales sa le spun povestea in imagini.

Dorinta mea este ca de fiecare data sa ma adaptez oamenilor din fata mea, sa ii fac sa se relaxeze in fata camerei foto, in preajma mea, ca sa pot reda in imagini povestea lor autentica. Imi doresc sa surprind emotia fiecaruia si redau totul cu sinceritate, in maniera personala, pentru a crea amintiri de revazut peste ani.

Am crescut si m-am maturizat profesional intr-un trust media, unde impreuna cu o echipa faina, m-am ocupat de vanzarea de spatiu publicitar pentru radio. Aici m-am format ca si adult, intr-un mediu frumos, cu multe responsabilitati si proiecte creative. Am facut ceva ce mi-a placut mult dar pana la urma am ales sa fac ceea ce iubesc, sa fotografiez. Sunt recunoscatoare ca pot face ce imi place, in fiecare zi.

Ca si fotograf de eveniment si de familie am sansa de a cunoaste oamenii in cele mai fericite momente din viata lor. Ce poate sa fie mai frumos decat sa cunosti oameni fericiti si sa iei parte la povestea lor?

O sa iti mai spun despre mine ca imi incep (neaparat :)) ziua cu o cafea, ca ador sa petrec timp cu baietelul meu si ca ori de cate ori am ocazia, calatoresc. Cel mai mult imi place sa vizitez locuri noi, sa ma pierd pe stradute mai putin umblate si sa ma simt pret de cateva zile localnic.